info@enschedetriathlon.nl

1. De wedstrijd wordt georganiseerd onder auspiciën van de Nederlandse Triathlon Bond. Iedere atleet wordt geacht te weten dat hij/zij meedoet op eigen risico en dat hij/zij bij ongeval of anderzijds de organisatie vrijwaart van elke vorm van aansprakelijkheid.

2. De organisatie kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het zoekraken en/of beschadigen van persoonlijke eigendommen.

3. Als de omstandigheden daartoe aanleiding geven(weersgesteldheid, onvoorziene parcourssituatie, etc.) behoudt de organisatie het recht om de wedstrijd te wijzigen of in te korten.

4. Er mag niet gestayerd worden, hierop zal worden gecontroleerd.

5. In alle niet voorziene gevallen beslist de wedstrijdleiding in overleg met de jury.

Inchecken
Bij het start finish terrein is de inschrijfmarkt . Vanaf 8.30 uur kunnen de deelnemers (op vertoon van legitimatie) hun startnummer, badmuts en sticker voor de fiets ophalen. Uiterlijk tot 30 minuten voor de start kan u zich aanmelden voor de wedstrijd. Deelnemers krijgen een tas met daarin alle benodigdheden voor de wedstrijd.

Nadat de deelnemers hun startnummer en overige benodigdheden hebben opgehaald op de inschrijfmarkt, worden de fiets en de helm gekeurd in de wisselzone. Bij mankementen aan de fiets of helm die de veiligheid van de deelnemer in gevaar brengen dient de deelnemer deze mankementen te verhelpen. Je dient de sticker zichtbaar op de fiets te plakken Bij het fietsen dient het startnummer op de rug te worden gedragen. Na afloop kunt u op vertoon van uw startnummer uw fiets ophalen uit de wisselzone.

Tijdregistratie
De tijdregistratie zal plaats vinden met het Champion-Chip tijdregistratiesysteem (gele of groene chip). Van iedereen wordt de tijd geregistreerd bij einde zwemmen, begin en rondedoorkomst fietsen, begin lopen, rondedoorkomst lopen en de finish. In de uitslagenlijst zul je deze tijden terugvinden.

Omkleden
Laat geen kostbaarheden achter. De organisatie is niet aansprakelijk voor het zoek raken en/of beschadigen van persoonlijke eigendommen! Deelnemers kunnen gebruik maken van de toiletvoorzieningen (dixies) en de douche bij de boer (ten westen van het evenemententerrein. Op de route van evenemententerrein naar parkeerplaats).

EHBO
Eventuele verwondingen en/of ongevallen moeten direct worden gemeld bij de EHBO post. Verzorging en/of begeleiding van derden is niet toegestaan. De vaste EHBO post bevind zich bij de finish locatie.

Mededeling Teams
De wissels van de teams vinden plaats in het wisselvak. Bij de zwem-fiets wissel door middel van aantikken in de wisselzone van de deelnemer die het fietsonderdeel op zich neemt en bij de fiets-loop wissel door overdracht de enkelband met de ChampionChip. Het team zorgt zelf voor een elastieken band waaraan je het startnummer bevestigt.

Verzorging
Bij de verzorging post bij de finish is sportdrank, water en fruit beschikbaar.